Lifestyle

Perfecte auto’s voor startende ondernemers

Als startend ondernemer komen er waarschijnlijk superveel nieuwe dingen op je af. Zo heb je allerlei regels waar je je aan moet houden, regels waar je aan moet voldoen, je moet op zoek naar wellicht een werkplek, werknemers en misschien ook wel een bedrijfsauto. Maar hoe kom je hier nou aan? Het verschilt natuurlijk heel erg per bedrijf wat je allemaal nodig hebt. Als beginnend ondernemer moet je dan ook veel dingen gaan onderzoeken. Om een last van je schouders te nemen hebben wij alvast een aantal auto’s op een rijtje gezet die perfect zijn voor startende ondernemers. Ben je benieuwd? Lees dan vooral hieronder verder.

Auto leasen

Een eerste goede tip voor de startende ondernemer is om een auto te leasen. Want als startend ondernemer heb je de buit waarschijnlijk nog niet binnen. Toch wil je graag een bedrijfsauto hebben. Dit los je heel eenvoudig op, want tegenwoordig is het namelijk heel erg normaal als je een auto leaset in plaats van koopt. Dit kan op verschillende manieren: een van deze opties is financial lease. Hierbij betaal je het aankoopbedrag van een auto in termijnen. Zo hoef je niet in een keer veel geld uit te geven, want dit doe je bijvoorbeeld per maand. Dit is daarom ontzettend voordelig voor een startende ondernemer. Nu zijn er veel leaseauto’s op de markt waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kunnen wij jou helpen, want hieronder vind je de twee toppers van leaseauto’s voor startende ondernemers.

Volkswagen Polo 

De Volkswagen Polo: iedereen kent hem wel. Het is dan ook een van de bekendste en meest verkochte auto’s op de Nederlandse automarkt. Bovendien is het ook een fijne auto om in te rijden. De auto is erg betrouwbaar en gaat dan ook erg lang mee. Hij is perfect voor als je bijvoorbeeld vanaf je praktijk naar een klant moet rijden, maar ook is de auto goed geschikt voor langere afstanden. De Volkswagen Polo heeft ook nog eens een lage uitstoot van CO2, zo draag je ook nog je steentje bij, bij het verzorgen van het klimaat. De Volkswagen Polo lease je al vanaf 97 euro per maand.

Volkswagen Passat

Als je op zoek bent naar een wat groter model dan is de Volkswagen Passat perfect voor jou en je bedrijf. De Volkswagen Passat is heel erg makkelijk te verstellen. Dit is natuurlijk superhandig voor als je lange afstanden moet rijden. De auto is erg ruim wat weer handig is voor als je spullen mee moet nemen. Verder heeft de Volkswagen Passat een hele mooie en chique uitstraling, perfect voor een bedrijfsauto. Een bedrijfsauto is immers jouw visitekaartje. Ook is deze auto erg betrouwbaar en comfortabel. Of je nou lange afstanden moet rijden of korte en of je nou veel ruimte nodig bent of niet, de Volkswagen Passat heeft het allemaal en is helemaal geschikt als bedrijfsauto. De Passat lease je al binnen een paar seconden.

You may also like

Comments are closed.

More in Lifestyle