InternetLifestyleTechnologie

Zo kan je gratis een E-book downloaden

Wist je dat je verschillende e-books gratis kan downloaden? In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn niet alle e-books tegen betaling te downloaden. Op een iPad of iPhone kan je verschillende e-books gratis downloaden. Als je in het bezit bent van een Kobo E-reader, dan kan je zelfs een Kobo abonnement afsluiten. Met een abonnement kan je onbeperkt gratis e-books downloaden. Maar ook zonder abonnement kan je een gratis e-book downloaden.

Google Play Store en Apple Store

Zowel in de Google Play Store als Apple Store kom je de selectie E-books tegen. Je kan hierbij kiezen voor gratis e-books. Vervolgens krijg je een complete selectie met gratis boeken die je direct kan downloaden. Dit zijn vaak oude boeken of boeken die voor een schrijver ter promotie gratis aangeboden worden. Je krijgt bijvoorbeeld het eerste deel gratis en de rest kan je tegen betaling aanschaffen. Hierbij is niets verplicht en kan je eerst een boek lezen voor je besluit een boek aan te schaffen.

Oude e-books bij Bol.com

Bol.com biedt elke maand een selectie met oude E-books gratis aan. Dit zijn boeken die niet meer gelezen worden. Om het lezen van E-books te promoten kan je ze gratis downloaden. Inmiddels gaat het om een flinke collectie die je gewoon gratis kan lezen. Dit is niet illegaal en je maakt kennis met boeken die je normaal misschien nooit zou aanschaffen.

Website voor Gratis E-books

Er is ook een website waar regelmatig bestanden worden aangeboden van gratis e-books. Je vindt ze op gratisepub.nl. De website publiceert in samenwerking met een aantal uitgeverijen een paar gratis e-books. Het is zeker de moeite waard om elke keer de nieuwe selectie te bekijken en een keuze te maken. Naast E-books voor volwassen staan er regelmatig boeken voor kinderen tussen die je gratis kan lezen. De site is hiervoor zeker weten een aanrader.

Comments are closed.